St Erik’s Brouwerij maakt de duurste chips ter wereld

De St Eriks Brouwerij heeft in samenwerking met de chef Pi le de duurste chips ter wereld ontwikkeld. Per stuk kost de chips $11 en ze zijn alleen in doosjes van 5 stuks te verkrijgen. Zo ben je al gauw een hoop geld kwijt voor een zak chips.
In Zweden was de laatste jaren een sterke groei aan populariteit van speciale bieren gaande. Om de brouwerij beter op de kaart te zetten bedacht de St Erik’s Brouwerij deze chips. Volgens eigen zeggen past de chips op basis van de smaak perfect bij een glas bier St. Erik’s India Pale Ale.

De chips bestaat uitsluitend uit hoogwaardige en exclusieve ingrediënten. Zo zit er Matsutake één van de meest gewilde paddestoelen ter wereld uit Japan en Truffelzeewier van de Faeröer een eilanden groep in de Atlantische Oceaan. Ieder chipje is met de hand gemaakt door leden van het Swedisch National Culinairy Team.
Er werden op de website in totaal 100 dozen van deze chips verkocht en waren vrij snel uitverkocht. De gehele opbrengst van de chips verkoop gaat naar het goede doel.