Jij hebt vast en zeker een hele hoop bestemmingen op je bucketlist staan. Staat Bora Bora er nog niet bij, voeg het dan nu nog toe! Bora Bora is een atol in de Stille Ocean gelegen tussen Australië en Zuid-Amerika. Het behoort samen met onder andere Tahiti tot Frans-Polynesië. 

 

Prachtige bestemming

Het is een klein eiland met 8.800 bewoners en het is niet breder dan 3,8 km. Een uitgedoofde vulkaan is het midden van het eiland. Rondom bevinden zich vele prachtige resorts met vrijwel allemaal de authentieke huisjes op palen boven het water.
Er is veel te doen op dit kleine eiland. Zo kun je er prachtig duiken, windsurfen, kitesurfen en er zijn meerdere excursies.
Om er te komen ben je wel een tijdje onderweg en moet je ook meerdere malen overstappen in een ander vliegtuig. Maar dit alles is de moeite waard! Heerlijk om eens met je partner te ontspannen, te genieten van de prachtige omgeving en de rustgevende onderwaterwereld. Om je vast helemaal in de stemming te brengen kun je hieronder alvast bekijken hoe mooi het is.